SMIHJB | Laporan Mabit dan Daurah Tingkatan 4

Tarikh 16 dan 17 Jun 2022

Antara aktiviti yang dilaksanakan antaranya ice-breaking, tazkirah, ceramah motivasi, riadah, qiamulail dan daurah. Mabit ini dikendalikan di bawah bimbingan Guru Penyelaras Tingkatan 4 terdiri dari Ust Ubadah, Ust Nor Farah Hanis, Ust Nor Farah Nabilah dan Ust Aufa Tahir.

Selepas sesi pendaftaran, peserta melakukan aktiviti ice breaking dan riadah. Pada sebelah malam pula pelajar mengikuti perkongsian bertajuk Mengurus Gajet disampaikan oleh Dr Adnan Omar. Manakala bagi sesi daurah keesokkannya perkongsian bertajuk Istiqamah disampaikan oleh Ust Anas bin Yakkob.

Mabit dan Daurah Ting 4 ini berjalan dengan lancar. Terima kasih diucapkan kepada ibubapa, pelajar dan guru-guru yang menjayakan program ini.