SMIHJB | TEMASYA SUKAN TAHUNAN TAHUN 2023

Alhamdulillah, Temasya SUKAN SMIH KE 27 2023 berlangsung dengan penuh semangat kesukanan , kesepaduan , kerjasama antara pasukan yg sgt ampuh .

Setinggi penghargaan buat En Musa bin Atan , Ketua Penolong Pengarah Pembangunan Bakat Murid , JPN selaku perasmi sukan tahun ini yang diadakan pada Hari : Sabtu ( 22 JULAI 2023) di Stadium  Azman Hashim , UTM .

Ucapan terima kasih buat semua jemputan khas , barisan LPA, IKRAM , LPS , PPH , YPH , PIBG , para jemputan sekolah perpaduan , JPS , sukarelawan Alumni SMIH, guru-guru yg luar biasa komitmennya  , barisan ibu bapa yg awesome serta anak- anak warga hidayah yang luar biasa energinya.

TAHNIAH , rumah Biru Abu Ayub Al Ansori sekali lg dinobatkn sebagai JOHAN secara keseluruhan . Tahniah juga buat kesemua rumah pasukan , hakikatnya kalian  tetap johan sebenar dlm Temasya Sukan SMIH ini.

Tema dakwah melalui sukan ini amat bersesuaian dgn visi & misi SMIH & marilah kita terus menggembleng tenaga  bg merealisasikan matlamat kita bersama .

UNIT KOKURIKULUM
SMIH 2023