Jualan Buku SRIH JB 2019

extended tempahan buku

Assalamualaikum wbt

Alhamdulillah seramai 1141 daripada 1270 murid telah menempah buku persekolahan 2019 oleh ibu bapa / penjaga masing-masing.Terima kasih di atas kerjasama yang diberikan

Namun mengikut rekod kami masih terdapat 129 orang murid yang belum membuat tempahan buku dalam masa yg ditetapkan.

Bagi membolehkan anak-anak ini mempunyai keperluan buku yang cukup untuk belajar, pihak sekolah & kedai srih bersetuju memberi peluang tambahan 2 hari sahaja untuk ibu bapa berkenaan membuat tempahan buku iaitu pada Jumaat 2/11/18 dan Sabtu 3/11/18.

Kegagalan membuat tempahan mungkin mengakibatkan anak tuan puan mengalami masalah pembelajaran kerana kekurangan buku kerja & buku teks.

Bantulah kami untuk membantu anak anak tuan puan untuk memiliki buku yang cukup dengan membuat tempahan segera.

KLIK >> bit.ly/order-buku-srih2019

Rohaida Ridzwan