SRIH JB : Panggilan akhir tempahan buku

tempahan buku last callSehingga 29/10/18 hanya 600++ sahaja daripada 1254 borang tempahan buku online diterima oleh pihak Kedai Srih.

Pihak sekolah mengharapkan kerjasama semua ibu bapa yang belum membuat tempahan agar melakukannya SEGERA.

KLIK LINK ==> bit.ly/order-buku-srih2019

Kerjasama tuan puan amat penting umtuk kami mendapatkan jumlah buku yang cukup utk anak tuan puan.

Bantulah kami membekalkan buku yang cukup untuk anak tuan puan.

Sedikit makluman untuk ibu bapa sekalian:-

1)Tempahan buku oleh ibu bapa adalah secara ONLINE saja sehingga 31 Oktober 2018 (3PM)

2) Semua buku yang sudah ditempah TIDAK BOLEH dipulangkan semula

3) Jumlah harga yang perlu dibayar beserta no akaun bank akan dimaklumkan menerusi email yang akan dihantar secara berperingkat mulai 1/11/2018

4) Sila bawa slip pembayaran (hardcopy) beserta nama penuh anak & kelas bagi tahun 2018 sebagai bukti pembayaran semasa mengambil buku yang ditempah nanti

5) TIADA perkhidmatan mencetak slip pembayaran di sekolah pada hari mengambil buku

6) TIADA kaunter pembelian secara walk-in atau cash disediakan pada hari kejadian.

7) Kepada ibu bapa yang ada masalah tiada email dan sebagainya, boleh minta bantuan admin dengan klik t.me/tawfiqrahmat

Perhatian tuan puan sangat kami hargai.

Rohaida Ridzwan
Guru besar Srih Jb