Selamat Datang ke Persatuan Alumni Sekolah Islam Hidayah (PaLS). Halaman ini adalah untuk menerangkan semua maklumat tentang PaLS dan pencapaian mereka.

Selain itu, disertakan juga mengenai graduan Hidayah dan di mana mereka menyambung pengajian serta pekerjaan mereka sejak meninggalkan Hidayah bermula dengan Generasi Pertama Hidayah yang menamatkan pengajian pada Tahun 1999.

Pengenalan

Persatuan Alumni Sekolah Islam Hidayah (PaLS) ditubuhkan pada bulan Disember 1999 oleh Generasi Pertama. Matlamat penubuhan PaLS adalah untuk memastikan adanya medium perhubungan antara bekas pelajar Sekolah Islam Hidayah dalam membina sebuah generasi yang disebut sebagai Generasi Al-Quran dan mewujudkan bi’ah solehah di dalam masyarakat.

Ahli Jawatankuasa Tertinggi