SMIHJB | KEM IBADAH : PENGURUSAN JENAZAH

Alhamdulillah pada 20 jun 2024 bertepatan 13 zulhijjah hari khamis, bidang ilmu wahyu telah menganjurkan kem ibadah berkaitan pengurusan jenazah yang melibatkan murid2  tingkatan 3. Berikut merupakan butiran program :

Tarikh             : 20 jun 2024

Hari                 : Khamis

Tempat          : Kelas-kelas tingkatan 3


Sekalung tahniah untuk anak-anak tingkatan 3 kerana telah menunjukkan kesungguhan dan komitmen berterusan dalam menuntut ilmu berkaitan pengurusan jenazah bermula dari saat si mati nazak sehingga proses pengebumiannya. Moga program ini dapat memberi kesedaran dan pengetahuan murid berkaitan pengurusan jenazah yang merupakan salah satu fardu kifayah didalam kehidupan bermasyarakat.

Dikesempatan ini, kami guru-guru mengucapkan tahniah untuk yang telah hadir dan memberi komitmen sepanjang berlangsungnya bengkel pengurusan jenazah. Moga ilmu yang diperolehi akan menjadi bekalan yang berguna pada masa akan datang. Moga pengorbanan menuntut ilmu akan berbuah kejayaan dunia dan akhirat.  jazakumullahu khairan juga buat guru-guru bidang ilmu wahyu yang terlibat baik secara langsung mahupun tidak langsung. Moga Allah ganjari dengan sebaik-baik ganjaran.

Kongsikan Kiriman Ini

Navigasi Pos

Tinggalkan Komen Anda