SMIHJB | HARI KEMUNCAK BULAN KEBANGSAAN SMIH 2023

26 October 2023

PERINCIAN PROGRAM:
Segala Puji Bagi Allah swt, program Bulan Kebangsaan SMIH telah dapat dilaksanakan dengan jayanya dan berjalan dengan lancar, penuh meriah.

Majlis ini telah bermula sejak  31 Julai yang lalu. Ia telah dimulakan dengan majis perasmian oleh Puan Pengetua dan seterusnya diikuti dengan  siri-siri aktiviti Bulan Akademik anjuran setiap bidang. Hari kemuncaknya adalah pada 18 September yang lalu.

Penyertaan  dan komitmen yang diberikan oleh murid dan guru amatlah menggalakkan. Terima kasih diucapkan.Di samping itu juga kami juga turut berbesar hati dengan kunjungan Pasukan Bikers daripada Muar yang turut sama meraikan aktiviti bulan kebangsaan ini disamping mengenali lebih dekat lagi berkenaan Sekolah Islam HIdayah.

Semoga dengan berakhirnya sambutan program ini, murid-murid dapat mencungkil bakat yang ada dan menanam semangat kewargenegaraan dalam menanam nilai-nilai dan akhlak yang terpuji dalam diri. InshaAllah.

Kongsikan dan Sebarkan