SMIHJB | PERTANDINGAN KOMPANG ANJURAN JABATAN KESENIAN DAN KEBUDAYAAN JOHOR 2023

25 September 2023

Pada hari Ahad, 24 September 2023, bertempat  di Dataran Majlis Perbandaraan Pontian , Johor telah berlangsung pertandingan kompang , dibawah anjuran Jabatan Kesenian dan Kebudayaan Johor 2023

Seramai 12 orang pelajar daripada tingkatan 1-3 telah mengambil bahagian dalam pertandingan ini serta turut serta memeriahkan program ini.

Sekolah Menengah Islam Hidayah, Johor telah berjaya mendapat tempat ke- 5 daripada keseluruhan penyertaan . Pihak sekolah mengucapkan setinggi tahniah kepada semua peserta atas komitmen yg diberikan .

Semoga penyertaan pelajar dalam pertandingan kompang ini dapat memupuk minat anak-anak dalam mempelajari ilmu seni budaya Melayu .

smihjb23
Ilmu#amal#memimpin