🍊 Program Outreach Chinese New Year 2023 🍊

27 January 2023

Bersempena dengan sambutan Tahun Baru Cina 2023, Hidayah Centre Foundation Johor Bahru telah bekerjasama dengan Kelab Rakan Hidayah, Sekolah Menengah Islam Hidayah untuk menjayakan Program Outreach Chinese New Year 2023.

Sebanyak 50 goodies telah diedarkan kepada ahli Kelab Rakan Hidayah dan guru-guru Sekolah Menengah Islam Hidayah untuk dihadiahkan kepada jiran tetangga atau sahabat handai atau ahli keluarga yang terdiri daripada bangsa Cina .

Program ini bertujuan untuk mengenal dan menyantuni masyarakat Cina disamping menghormati perayaan masyarat majmuk di negara ini.

Terima kasih kepada pihak Hidayah Centre Foundation Johor Bahru kerana sudi melibatkan Kelab Rakan Hidayah SmihJb dalam program sebegini.

smihjbjomkesyurga

Kongsikan dan Sebarkan