SRIHJB: Pengumuman Khas Sempena Pembukaan Semula Sekolah

🧤SRIH JB : PANDUAN KHAS SEMPENA PEMBUKAAN SEMULA SEKOLAH🧤

Assalamualaikum wbt

Semoga semuanya bersemangat & gembira dengan pembukaan semula sekolah mulai Rabu 15/7/2020 bagi tahun 5&6 dan 22/7/2020 bagi tahun 1-4.

Berikut adalah info-info penting untuk rujukan tuan/puan dan anak-anak SRIH JB yg kami nantikan kembalinya mereka ke sekolah.

PENGUMUMAN KHAS 1

PENGUMUMAN KHAS 2

PENGUMUMAN KHAS 3

PENGUMUMAN KHAS 4

PENGUMUMAN KHAS 5

BAHAN TAKLIMAT

Semoga panduan ini dapat membantu anak-anak kita kembali ke sekolah dengan selamat dan ceria dengan normal baharu.

Jazakumullah khairan kathira kepada semua ibu bapa yang sentiasa memberikan kerjasama yang sangat baik kepada pihak Srih Jb.

Sekiranya ada pertanyaan berkaitan pembukaan semula sekolah bagi SRIH JB, tuan/puan boleh menghantar pertanyaan ke e-mail [email protected] atau telegram di no hp Srih Jb 0197109932 atau di telegram kelas anak-anak. Kami akan cuba memberikan maklumbalas terhadap pertanyaan tuan/puan pada waktu pejabat.

Sekian

Guru besar