SMIHJB: Mukhayyam Kepimpinan KRS Musleh Sekolah Menengah Islam Hidayah JB.

SMIHJB| Alhamdulillah pd 10-11 Januari 2020 telah diadakan satu perkhemahan khas untuk kepimpinan KRS sekolah, yg berpangkat Sarjan, Staf Sarjan dan Pegawai Waran II.

Objektifnya adalah untuk memantapkan kemahiran para kepimpinan dan menyerlahkan aura KRS dalam diri mereka.

Seramai 77 peserta telah menyertai aktiviti membina pengkalan, pertandingan memasak (hidangkan makanan hanya dari bahan yang disediakan oleh urusetia), latihan pemantapan kawad dan juga latihan pemantapan BaSeD.

Manakala bagi pegawai KRSM, mereka juga telah melalui latihan pemantapan kawad dan BaSeD.

Terima kasih kepada Pengetua, Penolong-penolong Kanan dan semua pegawai KRSM SMIH kerana membantu melancarkan program. Tahniah pada para kadet yang telah mengorbankan masa, tenaga dan memberi komitmen yang baik dalam program ini. Terima kasih juga kepada ibubapa yang bekerjasama dan memotivasikan anak-anak untuk hadir ke program sekolah.

Semoga mereka semua menjadi insan rabbani InsyaAllah.

#JOMKESYURGA
#KRS_SMIHJB