Lawatan Prince of Songkla University, Pattani ke SMIH JB

Pada 10 Oktober 2018  seramai 6 orang pensyarah dari “College of Islamic Studies, Prince of Songkla University, Pattani Campus” telah membuat kajian di Sek Men Islam Hidayah JB.

Tajuk kajian ialah “ Teaching Techniques Synthesis in Developing the 21st-Century Private Islamic School Students: The Integrated Curricula in Malaysia, Singapore and Indonesia and Implemanting Guidelines for Schools in the Thai Southern-Border Contexts”

Kajian ini melibatkan kerjasama daripada ibubapa, guru-guru Matematik, Sains, Pendidikan Islam, Bahasa Inggeris dan Sejarah, dan pelajar tingkatan 3.

Semoga kajian yang dilaksanakan dapat meningkatkan prestasi sekolah-sekolah Islam Swasta Di Thailand. Selamat Maju Jaya.