Jualan Buku dan Kelengkapan Sekolah 2018 bagi SMIH

Sukacita dimaklumkan bahawa pihak koperasi SMIH akan mengadakan hari jualan buku seperti butir-butir berikut:

Tarikh: 27 Disember 2017 (Rabu)
Masa: 8.30 pagi – 4.00 petang
Tempat: Foyer SMIH
Guru Koperasi: Pn. Rosmawati Ahmad (013-7013006), Pn. Suhari Selamat (017-7746852)

Berikut adalah senarai harga buku kerja dan kelengkapan sekolah bagi setiap tingkatan.
Tingkatan 1
Tingkatan 2
Tingkatan 3
Tingkatan 4
Tingkatan 5

Untuk makluman, bermula tahun 2018 pihak sekolah telah menguatkuasakan penggunaan tanda nama baru (bersulam).

Sehubungan dengan itu, pihak ibu bapa perlu menempah tanda nama beserta bayaran sebanyak RM15.00 di kaunter sewaktu jualan buku atau waktu sebelumnya.

Pihak sekolah juga ingin mewajibkan ibu bapa supaya memastikan item berikut disediakan bagi setiap pelajar untuk sesi persekolahan 2018:

1. Seluar sukan berwarna hitam (KRS)
2. Seluar sukan berjalur oren (PJK)

Anda digalakkan membayar dengan cek atas nama “KOPERASI SMIH JB BHD“. Pembayaran secara tunai juga diterima.