SMIH Naib Johan Video Paling Tular Pertandingan Energy Efficiency Challenge (EEC 2017) Anjuran Suruhanjaya Tenaga

Pelajar-pelajar SMIH telah menyertai pertandingan Efficiency Challenge (EEC) 2017 bermula 1 April hingga 31 September 2017. SMIH telah memenangi hadiah NAIB JOHAN VIDEO PALING TULAR sebanyak RM500.

Majlis penyampaian hadiah telah diadakan di LE MERIDIEN HOTEL PUTRAJAYA pada hari selasa 14 nov 2017 yg disampaikan oleh Ir Abdul Rahim Ibrahim Pengarah Jabatan Pembangunan Pengurusan Tenaga dan kualiti Perkhidmatan.
Malaysia.

Pelajar-pelajar ini telah mendapat sokongan dan bimbingan oleh

1. Pn. Siti Suhailah Tasmon
2. Pn. Asilah Abu Bakar
3. Pn. Siti Nor Aida Rosalan
4. Pn. Nor Hidayah Kusan

Pelajar-pelajar yang terlibat adalah dari kalangan pelajar Tingkatan 4 iaitu:

1. Akmal Fitri Pauzer
2. Muhammad Firdaus Ali
3. Ahmad Tarmizi Mohd Radzi
4. Aidil Sufi Alias

Pihak sekolah juga membawa pulang hadiah laporan keseluruhan ptandingan ini sebanyak RM2000.

Semoga dengan kejayaan program ini memberi impak yang baik di kalangan warga hidayah untuk terus mengekalkan Kempen Kecekapan Tenaga di masa akan datang.