Ustaz Badrul Nizam(Srih) kemalangan jalan raya

21 September 2011

Untuk pengetahuan semua,Pada malam19/09/2011 seorang guru Sek Ren Islam Hidayah (Ustaz Badrul Nizam) telah ditimpa kemalangan jalanraya yang melibatkan pertembungan motorsikal dan kereta di traffic light Taman Impian Emas.

Beliau sekarang berada di Hospital Pakar Puteri kerana kedua-dua pergelangan tangannya patah dan akan dibedah pada 20/09/2011 jam 2 petang.

Kepada sesiapa yang mempunyai kelapangan  mohon menziarahi beliau di tingkat 6,Pakar Puteri, Johor baharu

Semoga Ustaz Badrul cepat sembuh dan dapat bertugas seperti biasa .Sama-samalah kita mendoakan kesejahteraan sahabat kita ini

STATUS UST PADA 20 SEPT 2011

Aslm

Dimaklumkan bhwa guru SRIH, Ustaz Badrul, 25 thn dari Tmn Desa Skudai, Skudai telah selamat dibedah kedua-dua penggelangan tangan beliau 2 ptg Selasa 20-Sept. Marilah kita doakan agar beliau cepat sembuh dan kembali mengajar, insyaAllah.

2. Penyakit : Fraktur tulang2 radius di kedua2 penggelangan tangan akibat kecederaan kemalangan jalanraya 11 mlm Isnin 19/9.

3. Pakar bedah Ortopedik Mr Mazwar Sofiyan dari Puteri Sp Hosp.

4. Kini berihat di bilik 607. Sokongan kuat daripada keluarga mertua beliau serta isterinya.

Wslm
Mazlan Jama’an