SRIH Johor Bahru di Karnival Bahasa Inggeris Zon Skudai 2017

TARIKH : 22 APRIL 2017 (SABTU)
MASA : 7.30PM – 1.00 PM
TEMPAT : SK TAMAN PERLING, SK TAMAN SUTERAM SJK(C) PEI HWA

GURU PENGIRING :
Mr Fadzil, Mr Tawfiq, Ms Zuriati, Ms Rahimah, Mdm Shazwani Daud.

Buat pertama kalinya, SRIH telah menyertai pertandingan dalam Karnival Bahasa Inggeris 2017. Ini merupakan penyertaan sulung sekolah dalam acara ini. Seramai 8 orang peserta telah menyertai pertandingan tersebut mengikut acara-acara yang dipertandingkan. Berikut adalah butirannya:-

NO NAMA KELAS PERTANDINGAN
1 Izz Qistina Binti Mohd Amir 4UAK POETRY
2 Alya Safiya binti Nasrul 4UAK POETRY
3 Fahima Zikra 5ARA STORYTELLING
4 Syamil Rahman bin Muhammad Lukman 6AAT SCRABBLE
5 Zaqwan Azhar bin Masjudin 6AAT SCRABBLE
6 Abdullah Zubayr bin Ismail 6UAK SCRABBLE
7 Nur Ismahani binti Ismail 4ABS PUBLIC SPEAKING
8 Jazila Dhaniya binti Jeffri 3AT STORYTELLING

Walaupun SRIH tidak mendapat apa-apa tempat, namun pertandingan menjadi medan pendedahan awal kepada murid-murid. Semoga pengalaman ini menjadi titik permulaan untuk SRIH meraih kejayaan di masa akan datang.

Jazakumullah khiran kathira buat guru-guru yang melatih dan menyokong, ibubapa yang memberi sokongan, pihak petadbir sekolah, pihak penganjur dan pihak lain yang terlibat. Semoga usaha semua pihak diganjari oleh Allah swt. Tahniah buat warga HIDAYAH.