SRIH JB: Tempahan buku (Fasa 3 – kes baru dapat tawaran kemasukan & kes lewat tempah)

buku teks srihjb

Terkini seramai 1191 / 1270 murid srih telah membuat tempahan buku untuk kegunaan persekolahan 2019. Tahniah kepada ibu bapa/penjaga yang prihatin. Pihak sekolah mengucapkan ribuan terima kasih atas kerjasama yang diberikan.

Terkini terdapat 79 murid Srih Jb 2019 yang belum menempah buku.

Bagi memastikan anak-anak memiliki buku untuk persekolahan tahun hadapan, kami sekali lagi menyeru ibu bapa yang belum membuat tempahan untuk anak masing-masing agar segera membuat tempahan di link berikut >> BORANG TEMPAHAN BUKU

Walau bagaimanapun pihak sekolah akan mendahulukan tempahan awal tempohari untuk menerima buku diikuti murid baru yang mendapat tawaran kemasukan ke srih tahun 2-5 dan seterusnya kes tempahan lewat murid lama.

Tempahlah sekarang, demi kelancaran pembelajaran anak-anak yang dikasihi.

Rohaida Ridzwan
Gb Srih Jb