SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI

Seluruh kepimpinan Sekolah Islam Hidayah mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri, Maaf Zahir dan Batin kepada semua warga Hidayah,

samada guru-guru, pelajar, ibubapa, kakitangan sokongan, malah semua yang telah membantu secara langsung dan tidak langsung kepada pembangunan sekolah. Juga ucapan yang sama ditujukan kepada seluruh umat Islam di Malaysia dan seluruh dunia. Semoga Allah memberkati kehidupan kita semua dunia dan akhirat.

Duduk dari kiri: Ahmadon Bakri (BOT), Omar Yaakob (BOT), Azlan Ab Rahman (Pengerusi BOT), Noor Azlan Ahmad Zanzali (Pengerusi LPH), Mohd Hatta Hussin (Pendaftar).

Berdiri barisan tengah dari kiri: Aminuddin Ruskam (LPH), Mohd Radzi Ibrahim (Business), Hermee Tahir (LPH), Mohd Nor Bakar (LPH), Abdullah Zawawi (Business), Jamaluddin Mohd Shariff (BOT), Kamarul Bahrin Tawi (BOT), Hasni Hassan (LPH), Mohd Jelani Ramly (Guru Besar SRIH), Saadiah Samian (LPH), Mariah Omar (Business).

Berdiri barisan belakang dari kiri: Ahmad Hisham Ahmad Walat (Business), Aizaini Maarof (BOT), Salleh Kassim (Pengerusi Business), Hassan Hushin (LPH).

BOT Board of Trustee, LPH=Lembaga Pengelola Hidayah