Maklumat untuk Permohonan Sijil LCCI Bagi Pelajar SPM (2009)

24 March 2010

– Permohonan Sijil LCCI hanya boleh dibuat oleh calon yang mempunyai kod kelayakan memohon sijil LCCI pada slip keputusan SPM (Kod : 1, 2, 3, 4, 5, 6)

– Dalam tempoh 30 hari dari tarikh keputusan peperiksaan SPM diumumkan

-Borang permohonan Sijil LCCI boleh di dapati di pejabat sekolah (U/P : En. Yazid Junit) atau muat turun laman web Lembaga Peperiksaan(http ://www.moe.gov.my/lpm)

-Permohonan hendaklah disertakan :

a) Salinan Slip Keputusan SPM yang disahkan.

b) Salinan Kad Pengenalan yang telah disahkan (dokumen berkenaan  disahkan oleh Pengetua sekolah atau Pegawai kerajaan

Kumpulan A)

c) Bayaran RM25.00 dalam bentuk wang pos/kiriman Wang/Bank Draf ditulis atas nama :-

LCCI  INTERNATIONAL QUALIFICATIONS (MALAYSIA) SDN. BHD.

-Borang permohonan yang telah lengkap di isi dengan dokumen dan wang pos hendaklah dihantar ke pejabat sekolah sebelum 10 April 2010

-Sebarang pertanyaan sila hubungi Pn. Siti Shamtidar binti Bohari (013- 7082963)

Kongsikan dan Sebarkan