Lawatan Muhibbah SMIH ke SMPIT Cordova Samarinda Indonesia

Pada 10 November hingga 16 November 2017 telah berlangsung program kunjungan balas dari delegasi SMIH JB ke SMPIT Cordova Samarinda, Kalimantan Timur.

Tuan Haji Hassan Bin Hushin, Pengerusi LPH dan Ketua Eksekutif Kewangan, Tuan Haji Hatta Hussin telah turut serta dalam kunjungan tersebut. Seramai 5 orang guru dan 11 orang pelajar tingkatan 3 telah turut serta dalam kunjungan balas ini.

Setinggi penghargaan dan terima kasih juga jazakumullahukhairan kathira kepada tuan rumah, Pak Sariko Kepala Sekolah SMPIT Cordova Samarinda atas layanan dan santunan yang sangat luarbiasa kepada delegasi dari SMIH.

Semoga ikatan silatulrahim yang terjalin akan berkekalan antara warga SMIH dan SMPIT Cordova Samarinda. Amin.