Perkhemahan Motivasi T5

Pihak Sekolah Menengah Islam Hidayah akan mengadakan program perkemahan dan motivasi  bagi pelajar-pelajar tingkatan 5 sepertimana yang telah dilakukan pada tahun-tahun sebelumnya.

Di antara objektif program tersebut ialah agar pelajar dapat :

2.1          Membina Ukhuwah dan semangat berpasukan di kalangan pelajar

2.2          Mampu menghadapi rintangan dari sudut emosi,mental dan fizikal menempuh cabaran selepas alam persekolahan

2.3          Meningkatkan kesedaran untuk mencapai kecemerlangan SPM

Maklumat program adalah seperti berikut :

Tarikh: 4 Jun ( 2.00 ptg) –  7 Jun 2010 ( 5.00 ptg )

Tempat: Tanjung Resang, Mersing

Tempat Berkumpul: Sek. Men.Islam Hidayah (2.00 petang)

Yuran: RM 70 seorang

Kehadiran: Wajib

Pihak sekolah amat berharap agar tuan/puan dapat mempastikan anak jagaan tuan/puan menyertai program ini supaya kecemerlangan pelajar yang kita harapkan dapat kita bina bersama.

Untuk makluman pihak tuan/puan, ketidakhadiran dalam program ini akan menjejaskan markah ko-kurikulum pelajar bagi kemasukan ke IPTA.

Kerjasama diharapkan dari pihak tuan/puan agar dapat menguruskan pengangkutan pergi dan balik anak jagaan tuan/puan ke sekolah mengikut tarikh yang telah ditetapkan. Sebarang pertanyaan boleh diajukan kepada guru pengiring berikut:

i)                Pn. Fauziah Abd. Salam

No. HP :  0127598349

ii)             Pn. Nor Rashidah Md Jadi

No. HP :  0197757329

iii)            Pn. Seri Juli Emas Wati Adnan

No. HP :  0177647701

Sila kembalikan maklumbalas beserta dengan bayaran sebelum atau pada 28 Mei 2010 kepada Pn. Seri Juli Emas Wati Adnan.  Segala kerjasama pihak tuan/puan berhubung perkara ini diucapkan berbanyak terima kasih.