PPH : Jawatan Kosong

12030

JAWATAN KOSONG GURU
MAAHAD TAHFIZ NURUSSALAM (SEGAMAT)

1. GURU HAFAZAN SERTA WARDEN (2 kekosongan)

1. Terbuka kepada Lelaki sahaja.
2. Kelulusan Ijazah Pengajian Islam atau yang setaraf dengannya dan berpengalaman dalam Tahfiz.
3. Bersedia bergaul dengan masyarakat setempat dan mengendalikan program keagamaan.
4. Bertanggungjawab, amanah, proaktif dan mempunyai kemahiran interpersonal yang baik.
5. Berperibadi muslim dan bersedia untuk mengikuti sistem tarbiah sekolah.
6. Tidak merokok/vape.
7. Warganegara Malaysia/ Penduduk Tetap.
8. Bertugas sepenuh masa di Maahad Tahfiz Nurussalam.
9. Mengajar Subjek Hafazan (Semak Tilawah dan Hafazan pelajar).
10. Mengajar Subjek Diniyah (Aqidah, Hadis, Fiqh, Tafsir, Sirah).
11. Warden kepada pelajar dan mengawal segala aktiviti pelajar dan sebagai guru pengiring semasa jemputan atau aktiviti luar Maahad.
12. Guru pengiring semasa aktiviti kokurikulum: Bakeri, Pertanian, Penternakan, Memanah.
13. Boleh memandu van untuk aktiviti luar dan Solat Jumaat bersama pelajar.

FAEDAH & KELEBIHAN
Elaun Tambahan,elaun perubatan, saguhati 2 kali setahun, kenaikan gaji tahunan, elaun perumahan, potongan yuran (untuk anak yang bersekolah di Hidayah) dan lain-lain yang tertakluk di dalam Skim Perkhidmatan PPH.

CARA MEMOHON
Permohonan boleh dilakukan secara dalam talian (online) melalui e-mel dengan menghantar CV kepada pihak kami dengan tajuk “Permohonan Jawatan Guru Hafazan serta Warden Maahad Tahfiz Nurussalam Segamat” melalui e-mel ke [email protected] dan [email protected].
Sebarang pertanyaan lanjut boleh hubungi kami melalui talian 07-5951208 atau 017-7024561.

2. GURU AKADEMIK SERTA DINIAH (2 kekosongan)

1. Terbuka kepada Lelaki sahaja.
2. Kelulusan Ijazah Pengajian Islam atau yang setaraf dengannya.
5. Berperibadi muslim dan bersedia untuk mengikuti sistem tarbiah sekolah.
6. Tidak merokok/vape.
7. Warganegara Malaysia/ Penduduk Tetap.
8. Mempunyai sifat kepimpinan
9. Masa bertugas ikut Jadual Pengajian Maahad Tahfiz Nurussalam
10. Mengajar Subjek Diniah (Aqidah, Hadis, Fiqh, Tafsir, Sirah).
11. Mengajar Subjek Akademik (Bahasa Melayu, Bahasa Inggeris, Bahasa Arab dan Matematik secara formal dan Sains secara tidak formal).

CARA MEMOHON
Permohonan boleh dilakukan secara dalam talian (online) melalui e-mel dengan menghantar CV kepada pihak kami dengan tajuk “Permohonan Jawatan Guru Akademik serta Diniah Maahad Tahfiz Nurussalam Segamat” melalui e-mel ke [email protected] dan [email protected].

JAWATAN KOSONG KAKITANGAN BUKAN AKADEMIK
MAAHAD TAHFIZ NURUSSALAM (SEGAMAT)

1. TUKANG KEBUN DAN PENYELENGGARAAN (1 kekosongan)

1. Terbuka kepada Lelaki sahaja.
2. Bertanggungjawab, amanah, proaktif dan mempunyai kemahiran interpersonal yang baik.
5. Warganegara Malaysia/ Penduduk Tetap.
6. Memeriksa dan menyelenggara segala bangunan Maahad dan kenderaan Maahad serta yang berkaitan.

2. PEKERJAAN AM KEBERSIHAN DAN TUKANG MASAK (1 kekosongan)

5. Warganegara Malaysia/ Penduduk Tetap.
6. Memastikan Maahad sentiasa dalam keadaan bersih.
7. Membeli bahan mentah dan memasak untuk pelajar sarapan pagi, makan tengah hari dan makan malam).

CARA MEMOHON
Permohonan boleh dilakukan secara dalam talian (online) melalui e-mel dengan menghantar CV kepada pihak kami dengan tajuk “Permohonan Jawatan Kakitangan Bukan Akademik Maahad Tahfiz Nurussalam Segamat” melalui e-mel ke [email protected] dan [email protected].

JAWATAN KOSONG KAKITANGAN BUKAN AKADEMIK
SEKOLAH MENENGAH ISLAM HIDAYAH (JOHOR BAHRU)

1. PEMBANTU MAKMAL KOMPUTER (1 kekosongan)

Tarikh Tutup : 10 JANUARI 2021

1. Terbuka kepada Lelaki sahaja.
2. Berkelulusan SPM atau Diploma yang berkaitan.
3. Bertanggungjawab, amanah, proaktif dan mempunyai kemahiran interpersonal yang baik.
5. Warganegara Malaysia/ Penduduk Tetap.
6. Berpengetahuan dan berkelebihan dalam Teknologi Maklumat adalah satu kelebihan.

FAEDAH & KELEBIHAN
Elaun Tambahan, elaun perubatan, saguhati 2 kali setahun, kenaikan gaji tahunan, elaun perumahan, potongan yuran (untuk anak yang bersekolah di Hidayah) dan lain-lain yang tertakluk di dalam Skim Perkhidmatan PPH.

CARA MEMOHON
Permohonan boleh dilakukan secara dalam talian (online) melalui e-mel dengan menghantar CV kepada pihak kami dengan tajuk “Permohonan Jawatan Kakitangan Bukan Akademik SMI Hidayah Johor Bahru” melalui e-mel ke [email protected].
Sebarang pertanyaan lanjut boleh hubungi kami melalui talian 07-5951208.

JAWATAN KOSONG GURU SEMENTARA
SEKOLAH MENENGAH ISLAM HIDAYAH (JOHOR BAHRU)

1. GURU SEMENTARA (5 kekosongan)

Status Jawatan : KONTRAK SEBULAN
Tarikh Tutup Permohonan : 10 JANUARI 2021
Tarikh Bertugas : 19 Januari 2021 – 19 Februari 2021

SYARAT & KELAYAKAN
1. Terbuka kepada Lelaki dan Perempuan.
2. Berkelulusan SPM atau Diploma yang berkaitan.
5. Warganegara Malaysia/ Penduduk Tetap.
6. Boleh mengajar Tingkatan 1 atau 2.

CARA MEMOHON
Permohonan boleh dilakukan secara dalam talian (online) melalui e-mel dengan menghantar CV kepada pihak kami dengan tajuk “Permohonan Jawatan Guru Sementara SMI Hidayah Johor Bahru” melalui e-mel ke [email protected].
Sebarang pertanyaan lanjut boleh hubungi kami melalui talian 07-5951208.