SRIHJB: Kursus Pendidikan & Pembelajaran Bermakna

Alhamdulilah, kursus guru yang pertama telah berjaya dijalankan pada 15 Januari 2020 (rabu) bertempat di Dewan Hudaibiah, SRIH.

Kursus Guru kali ini telah disampaikan oleh Puan Hajah Kamaliah Noordin, Timbalan Pengerusi Pendidikan IKRAM MUSLEH kepada seramai 93 orang guru SRIH.

Kursus yang berobjektifkan Penerapan Pendidikan Dan Pembelajaran Bermakna di dalam pengajaran dan pembelajaran ini sangat memberikan impak yang positif dalam usaha guru guru untuk melahirkan murid yang tinggi nilai positif dan kemenjadian.

Moga semua guru SRIH JB terus maju dan bersemangat dalam menerapkan pendidikan dan pengajaran bermakna dalam pendidikan dan seterusnya melahirkan ramai murid yang menyerlah di pelbagai bidang.

Jazakumullah

SRIHJB: Rahmah, Berprestasi Tinggi, Memimpin