Pertandingan Mencipta Logo Baharu Persatuan Alumni Sekolah Islam Hidayah

Syarat-syarat pertandingan adalah seperti berikut:
1. Penyertaan adalah terbuka kepada semua alumni Sekolah Islam Hidayah
2. Peserta boleh menghantar seberapa banyak penyertaan.
3. Rekabentuk logo hendaklah hasil ciptaan asli.
4. Nama baru persatuan dan logo yang dicipta hendaklah:
– mempunyai penjelasan atau maksud
– tema warna baru boleh dicadangkan
– tidak mengandungi unsur atau element yang boleh dianggap sensitif yang boleh menyinggung mana-mana pihak
5. Semua logo yang diterima oleh Persatuan Alumni Sekolah Islam Hidayah akan menjadi hak millik persatuan dan tidak akan dikembalikan. AJK persatuan berhak ke atas logo terpilih samada untuk dipindah atau diubahsuai bagi maksud untuk digunakan, dipamerkan atau dicetak dalam mana-mana program.
6. Sila isi borang penyertaan di link berikut: http://alumnihidayah.org/…/pertandingan-rebranding-logo-al…/
7. Tarikh akhir penyertaan adalah 31 Mac 2019.
8. Keputusan akan dimaklumkan melalui facebook Persatuan Alumni Sekolah Islam Hidayah. Keputusan panel adalah muktamad.
9. Penyampaian hadiah akan diadakan di majlis Grand Reunion Hidayah pada tarikh 13 April 2019.