Pengenalan Projek

Pengenalan Projek 4 Tingkat 2014

Sekolah Islam Hidayah kini sedang membina Bangunan 4 Tingkat untuk Sekolah Rendah Islam Hidayah (SRIH). Pembinaan ini telah bermula secara rasminya pada hari Jumaat, 10 Jan 2014. Ia dijangka menelan belanja RM2.5 juta. Pembinaan ini diperlukan untuk menambah bilangan bilik darjah dan menyediakan kemudahan Pengajaran dan Pembelajaran yang lebih selesa kepada pelajar dan guru.

The current development plan is the construction of a new 4-storey school building for Sekolah Rendah Islam Hidayah (SRIH). The approximate cost is RM2.5 million. The construction of the new school buildings is to accommodate the increasing number of students, the required classrooms and other facilities.

Kami mengalu-alukan sumbangan anda.
We welcome donations large and small from the public.

SUMBANGAN MELALUI BANK

Nama Akaun: DANA HIDAYAH
MAYBANK (Acc. No: 551306500918)
BANK MUAMALAT (Acc. No: 01020001215710)

SUMBANGAN GUNA PAYPAL
Paypal email: [email protected]

On behalf of the Hidayah Fund we would like to say Jazakallahu Khayran (جزاك الله خيرا) for your contributions. May Allah guide us to the right path. Ameen.

Email: [email protected]
Tel: +6019 720 0403, +6019 775 7328