Lawatan Dari Keluarga Besar Yayasan AL-Azhar Banten Indonesia

alt

Pada 7hb Mac 2013 Sekolah Islam Hidayah telah dikunjungi oleh Keluarga Besar Yayasan Al Azhar dari Banten Jawa Barat Indonesia termasuklah Tadika,Sekolah Dasar dan Sekolah Menengahnya.

Rombongan ini seramai 42 orang yang di ketuai oleh Pembina awal yayasan iaitu En H.Hilmi Iskandar telah disambut oleh Ketua Esekutif SIH Us Mohd Jelani Ramly,Pengetua Smih Ustazah Fauziah Salam dan Guru Besar Srih Ustazah Rohaida Ridzwan.

Rombongan ini juga didatangi bersama Ketua Yayasan En H.Rivai,Kepala Sekolah Dasar En H Ahmad Yani,Kepala Sekolah Menengah Puan Nani Abdul Gani dan Pengarah Pendidikan Puan Engkos Kokasih.

Tujuan lawatan ini adalah untuk Mengeratkan Silaturrahim antara dua sekolah islamik dan bertukar-tukar pengalaman dan fikiran.

altaltalt